26/02/2015 – Marigot Bay, St Lucia

Oj! Mycket har hänt sedan vårt senaste inlägg för länge sedan! En kort sammanfattning följer;

Englas föräldrar har varit på besök i Grenada där de trots förkylningar och annat var taggade på långa seglingsdagar då Tootiki kom ner dit. Det blev BBQ på Grenada, båtbyggerivisit på Carricaou, snabbis på Union Island innan vi lämnade dom på Bequia. Tack för trevligt besök!

Sedan seglade vi Tootiki originals till Union Island och mötte Håkan och Gunilla, Malin och Markus föräldrar. Vi har åkt på karneval på Carriacou där rumporna skakats loss och färger, musik och dans har fyllt oss till överflöd! Steeldrumskonsert, parad och danståg. Vi åkte dit med Shani och Butter från Union – kanonkul!

Vi låg i Tobago Cays, otroligt vackert!! Snorklade med sköldpaddor, vindsurfade över det turkosa vattnet och åt grillade lobsters på stranden. Wow!

Jag har fått lära mig kite surfa av vår vän Butter – totalt fast redan! Sedan fick Markus, Engla och pappa en lektion av honom från Happy Kite (jättebra kiteskola på Union Island, och Butter är en extremt bra lärare vilket gjorde att vi lärde oss snabbt!) innan vi åkte vidare.

Lång segling i motvind och motström lä om St Vincent till Laborie, St Lucia, där det var talent show på kvällen. Dagen efter seglade vi till Vieux Fort där vi firade Independence Day (1979!!) med KT och Ranking som vi mött där tidigare (fiskehistoria kommer!).

Imorse åkte Ivar hem och det känns så tomt! Vi kommer sakna dig!

Mer kommer!

Kramar Malin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s