22/11 – Atlanten nästa!

För oss känns det ganska overkligt att vi påbörjar vår Atlantkorsning imorgon förmiddag. Det är nästan som att vi lämnade Uppsala för bara någon vecka sedan. Tiden har gått fort och på vägen ner till Kanarieöarna har vi lärt oss otroligt mycket om båten, seglingen och varandra. Därför kan vi alla säga att det känns tryggt och bra att imorgon påbörja denna långa tur som vi länge bara drömt om. Dock väldigt nervöst! Atlanten är så himla stor… Men lite nervöst ska det nog vara första gången, annars är det något som inte stämmer. Vi hoppas att det inte tar mycket mer än tre veckor att komma fram, och lite beroende på hur vi ligger i tiden går vi antingen till Barbados eller Martinique. Vi har nog alla undrat vad vi kommer sysselsätta oss med om dagarna de kommande veckorna men när båtrutinerna sitter i kommer vardagen rulla på och dagarna flyta in i varandra.

Håll tummarna för goda vindar och god fiskelycka!  Vi tänker på er där hemma.
Nu börjar det riktiga äventyret!

Salta kramar från Ivar och Malin (and crew)

2014-09-04 022 (Copy)

5 thoughts on “22/11 – Atlanten nästa!

  1. Massor med kramar och hållna tummar från oss alla härifrån! Vi hoppas att vädergudarna och andra utomstående faktorer är på Er sida. Ser sedan fram emot fina bilder från seglatsen!
    Sköt om Er och ta det försiktigt!
    Åsa

  2. Håller alla tummar på att ni får en fin segling över Atlanten! Har följt ert äventyr på bloggen, LYCKA TILL! Ramla inte över bord! Hälsning från Kerstin, Ivars moster.

Leave a comment